Over ons

Een kijkje binnen.

Graag komen wij met u in contact om te kijken wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen!

Achterkant bedrijfsauto

Wat wij doen

Wij verzorgen de keuring van elektrisch gereedschap, trappen, ladders, rolsteigers, harnassen ,vallijnen hijsbanden/hijskettingen en elektrische installatie bij u op lokatie of uw werkplek. Dit op basis van alle gelde normen compleet met rapportage, certificaat en goedkeuringssticker.

De verzekeraars/verhuurders zullen steeds hogere eisen stellen aan uw elektrische installatie om de aansprakelijkheid bij brand of kortsluiting te willen uitsluiten. Zij zullen dan ook steeds vaker vragen om een NEN 3140 of NEN 1010 keuring te laten uitvoeren.

De elektrische installatie zullen wij op basis van een vrijblijvende offerte aan u aanbieden .

Waarom keuren?

Ieder jaar moeten uw (elektrische) arbeidsmiddelen en veiligheidsmiddelen gekeurd worden. Dit staat in de Europese norm EN 50110 (1996) die verder aangevuld is door Nederlandse NEN normen.

Zo is ook de veiligheid van arbeidsmiddelen bepaald worden in de Arbowet. In artikel 3 staat dat u als werkgevers verantwoordelijk bent voor de “veiligheid, gezondheid en welzijn in verband met arbeid”. De NEN normen sluiten daarop aan met de eis dat arbeidsmiddelen met passende regelmaat geïnspecteerd moeten worden. Door visuele controle en eventuele controle door meting. De arbeidsinspectie kan op niet naleven van de regels hoge boetes opleggen en het werk stilleggen .